Застраховка „Каско+“ на ДЗИ с още един плюс

Въпреки че Застраховката Автокаско е доброволна, тя е абсолютна необходимост за всички собственици на моторни превозни средства. В зависимост от избраното покритие застраховката защитава автомобила Ви в случай на пожар, експлозия, природни бедствия, авария, пътно транспортно произшествие, паркинг щети, вандализъм, кражба и грабеж и други рискове.

В началото на месеца стартира и кампанията на коледно-новогодишните промоции на „ДЗИ- Общо застраховане“ ЕАД. Компанията въведе специална регионална отстъпка в размер на 5% (пет процента) по застраховка „Каско +“. Допълнителната отстъпка се прилага за в зависимост от регистрацията на МПС. Тя не се прилага за МПС, с буквен код на регистрация С, СА, РВ, В и А.

Регионалната отстъпка се включва в максимално допустимите отстъпки, съгласно действащата тарифа по застраховка „Каско+“.

Всички клиенти, сключили полица „Каско+“ в периода на Кампанията по автомобилно застраховане до 31.01.2015г., ще могат да се възползват от специалната договореност Запазване на застрахователната сума при изплащане на застрахователни обезщетения по щети, настъпили вследствие на събитие „Градушка“.

Освен това ДЗИ ще продължи да заплаща стойността на устройствата за сигурност (GPS-тракер и имобилайзер) и техния монтаж за определени марки МПС- BMW X5/X6; AUDI Q5/Q7, TOYOTA Land Cruiser, HONDA CR-V; Range Rover и Inffiniti, съгласно регламентираните условия. Напомняме, че за всички останали марки рискови МПС ,които не отговарят на условията е договорена намалена цена на устройствата за сигурност.

Вземете Вашата индивидуална оферта чрез ЗАЯВКА ЗА ЗАСТРАХОВКА