Информационен бюлетин- нашата нова услуга

Оказа се, изборът на застрахователен продукт не е толкова лесна задача. Основната причина затова е малката информация относно застрахователните покрития и процедурите при завеждане на претенции за обезщетение на вреди от настъпил застрахователен риск.

Затова решихме да създадем още един канал за информиране. От месец Декември стартираме нова услуга за своите клиенти и потребители на застрахователни услуги- месечен електронен бюлетин. Ще Ви предложим статии на специалисти в областта, интервюта, новости в застрахователния сектор. Ще представяме всички наши нови предложения, специални оферти, възможности за отстъпки. Идеята ни е да бъдем на Ваше разположение с новини, съвети и предложения.

Нашето първо специално предложение е за всички абонати на е-бюлетина, допълнителна отстъпка в размер на 5%. Повече информация ще получите след регистрация за нашата нова услуга.

Надяваме се, това наше предложение да е още едно доказателство за ползотворно сътрудничество!

За да получавате нашия електронен информационен бюлетин, трябва да се абонирате. Попълвайки формата по-долу, Вие заявявате своето съгласие, да получавате  периодично бюлетина на „Де и Ер“ООД.